Hallo wereld!

Welkom op mijn site. Tijd voor het eerste bericht, de eerste blog. Nou ja, de eerste. Ik heb al eerder de nieuwsbrieven USA gepubliceerd, en de motorfiets blog heeft al eerder op ene blog site gestaan, maar dit is de eerste keer op een website onder mijn eigen naam.

Benieuwd wat er van gaat worden, ik heb nog geen vastomlijnde plannen. Uiteraard een goede plek voor de USA nieuwsbrieven en de Deauville letters. Maar ook meer aandacht voor vertellen en zingen. Ik heb een paar projecten lopen en die verdienen meer aandacht dan alleen via de tam tam. Mijn privé projecten ga ik pas meer over vertellen als de tijd daar voor rijp is, maar ik kan alvast reclame maken voor ASO; Amateur Soap Opera, een inderdaad amateur gezelschap die een opera op de planken gaan brengen die niet helemaal op rolletjes gaar lopen tot leering ende vermaeck van het publiek.

Wat doe ik verder? Ik werk als lean specialist bij de ABN AMRO Bank sinds September 2011, daarvoor als improvement en proces manager, dus als een soort van consultant. Details kun je op LinkedIn vinden.

Lang geleden heb ik gewerkt aan het bouwen van kennisbanken, rule bases, en dat schijnt weer in te komen. Ik ben benieuwd, hopelijk krijgen we nu wel het vertrouwen dat de traditionele IT-ers, inbegrepen de Object Oriented crowd, er niet aan kon geven.

Zo, voorlopig genoeg. Geniet maar alvast van de USA pagina waar mijn oude nieuwsbrieven nu al staan. Binnenkort meer, veel meer.

groeten, Wil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>