Een Nieuwe Motorfiets

Deze blog is niet actueel, maar dateert van bijna zeven jaar geleden. Toen kocht ik mijn nieuwe motorfiets, en begon daar meteen stukkies over te schrijven. Die zijn alleen niet gepubliceerd, en daarom doe ik dat op deze site. In de juiste volgorde, om de paar dagen. Om zo uit te komen bij de dag van vandaag en actuele blogs over de motor en het verkeer te gaan schrijven.

Een nieuw begin

1 augustus 2006

Eindelijk kan ik mijn nieuwe motor ophalen. Al ruim een jaar rij ik niet meer, de Suzi heeft voor de 4e keer de (koppakking) geest gegeven, en de jaren daarvoor was ze al niet zo betrouwbaar meer en deed ik alleen maar korte ritten met haar, maar nu hebben we de financiële mogelijkheden van een nieuwe bike. Een Deauville om precies te zijn.

Lees verder

Een Blockhead

Zo nu en dan wordt je helemaal blij van bijna niets. Geheel onverwacht is er opeens iets dat je dag blij maakt zonder dat je daar op bedacht was.

Een onbekend boek of een plaat, of een muziekstuk is vaak de bron van zo’n verrassing. Nu ook weer. De CD heet “reasons to be cheerful” en ik kwam hem onverwacht tegen tijdens het struinen langs de bakken populaire muziek on onze onvolprezen muziekbibliotheek tegenover het stadhuis. Een plek waar het aangenaam is te verblijven waar ik meestal geen tijd voor heb. Helaas.

Lees verder